Mottagningen dag 11: Lugnet före stormen

Lugnet före stormen! Kallar detta inlägg det av två skäl.
1. Nu är intromatten slut. På måndag börjar de riktiga kurserna, med riktiga tentor & riktiga betyg. Och då kommer det inte vara repetition längre utan nya grejer. Dessutom kommer nollningen fortsätta i två veckor till så det kommer bli STRESSIGT!
2. Imorgon är Nollkalaset! Det första FestU-arrangemanget. FestU är Chalmers stora festförening. Det är allmänt känt att deras fester är galet stora och maffiga.
 
Idag var det ganska lugnt dock! På förmiddagen hade vi vår sista intromatteföreläsning, och efter den ville vår mattelärare gyckla för oss så han spelade en låt för oss :)
 
 
Tror det var första gången en mattelärare uppträtt på det sättet i klassrummet!
 
Under eftermiddagen räknade vi en massa matte med våra phaddrar - för att avrunda hela intromattekursen. Det gjorde vi t.o.m. kl 17, och därefter var det DuP kl 17.23 (vilket det är varje fredag samma klockslag).
 
En DuP, för dig som inte vet, är ett arrangemang av DP på Focus, vår sektionslokal. Då lagar DP mat man kan köpa billigt (15 kr kostade det idag, då ingick potatis, torsk, bacon och vitvinssås) och sen sittar alla och chillar på Focus. Trevligt och inte så ansträngande. Lugnt var det helt enkelt, till skillnad från imorgon :)
 
En lång matkö på DuPen.
 
Alla sitter och softar på Focus :)
 
 
Imorgon ska jag sova ordentligt! Vi har ingenting förrän förfesten till nollkalaset, FörfestU. Det börjar kl 15 och håller på till kl 22, en rejäl förfest för en rejäl fest helt enkelt ;P
 
PS. Jag klarade Fantomententan!