Mottagningen dag 7: Darr + RockPub + Nolluppdrag

Denna dag, liksom alla vardagar, började med matematikföreläsning samt räknestuga. Åter igen blev vi bjudna på lunch pga en lunchföreläsning. Jag gillar dessa lunchföreläsningar - man behöver nästan aldrig köpa egen lunch eftersom det alltid är någon lunchföreläsning :)
 
Efter lunchen var det Dragostentan/Fantomententan. Tror det gick fina fisken! Jag hade ju spelat in hela föreläsningen i FANT001 och lyssnat på den precis innan så allt var rätt färskt!
 
Efter tentan var det Darr! Ett arr tillsammans med data. Vad vi gjorde var att vi delade in oss i olika lag, fysik & data blandat, som tävlade mot varandra i norsk karaoke, sopsäckshoppning, bollpassning, sten-sax-påse, skrotkastning och balansera-ett-ägg-på-nollbrickan-utan-att-tappa-det. Roliga små deltävlingar!
 
Efter darret var det dags för RockPuben! Det var kul :) skolans fina fik "Bulten" hade gjorts om till en riktig festlokal dit ett (eller flera, jag missade tyvärr mycket av detta pga det som jag skriver om längre ner) rockband kom och spelade förvånansvärt bra musik. Det var ett riktigt drag!
 
 
 
Jag missade som sagt tyvärr mycket av detta för Målsman, nolluppdragsgivare i FnollK, kallade mig till sig. Jag och en grupp andra intet ont anande Nollan fick gå till ett annat rum där vi (äntligen!) fick våra ökända nolluppdragslappar.
 
Min nolluppdragslapp, förseglat med ett äkta F-sigill. (Har suddat bort mina efternamn för det behöver ju inte ni veta om hihi :))
 

Vad stod det i denna lapp då? Ja det skulle ni allt vilja veta va! Det kommer jag dock inte berätta förrän uppdraget är genomfört! Jag kan dock säga att det är något stort, som kommer ta ganska mycket tid nu under mottagningen och att det inbegriper alla oss som fick lappen idag. 
 
Nu är det dags att sova för imorgon (idag) är det KATTGASQUE på kvällen! ;D