Mottagningen dag 9: Chalmeristmiddagen

Kom för en gångs skull hem före 12! Till och med någon minut innan 11! :O
 
Denna dag började, som alla, med matte =) det var även flera pass med räknestugor idag, men jag missade ett av ett skäl jag ej kan nämna här **host*Nolluppdraget*host**. Idag välkomnades även de nya internationella studenterna!
 
Välkomstmusik till de nya internationella studenterna.
 

På eftermiddagen var det för en gångs skull inte fullsmäckat med saker att göra, så jag gick först hem och tog en välbehövd tupplur! Ligger väl mer eller mindre 30h efter sovschemat :P därefter gick jag ner till massage-stället i samma byggnad och tog en massage - det må kosta, men min nollbricka har orsakat mig en hel del spänningar så det behövdes!
 
På kvällen var det dags för Chalmeristmiddagen! En fin middag för Nollan och alumner, färdigutbildade civilingenjörer, där Nollan får chansen att prata med färdigutbildade och se vad man kan göra av sin utbildning, kul!
 
Vårt sånghäfte. (Matmenyn som står på stämmer inte - varför var det ingen som berättade)
 

 Huvudrätten som var Otroligt god!
 

Maten som serverades var riktigt god! Smakade verkligen dyr restaurangmat! Helt klart värt de 20 kr det kostade för oss Nollan ;)
 
Middagen hölls i kårrestaurangen.
 
Teet efter maten serverades givetvis på Chalmerstallrickar :)
 
 Min nya favoritlåt! Ingenjör? Vrid huvudet åt vänster. Humanist eller liknande? Vrid huvudet åt höger.
 
 

Det är visserligen en gasque ikväll, en rolig "rave(olution)"-gasque, men alla var så sjukt trötta så jag tror knappast någon från vår sektion går dit. Det var fullt med folk från andra sektioner ändå, palla köa när allt man kan se är en säng.. nä inatt blir det sova av, godnatt!
#1 - - Gudrun:

Var sångtexterna pk eller tänjdes det på några gränser..?

Svar: De var inte så illa, handlade typ bara om att supa :P
Lord Hampus of Chaol Ghleann

#2 - - Martin:

Låter som om du gör klokt i att sova. God natt! :-)