Bokmässan

Som sagt är det bra med Chalmers att, förutom att det är en toppenskola med Europas bästa studentkår, att den ligger i en av Sveriges största städer, så det finns möjlighet till ett liv utanför skolan :)
 
En sak som sker i Göteborg är Bokmässan, på Svenska mässan, dit jag gick idag.
 
 
Jag kommer dit kring kl 13 och det finns även en dubbeldäckare på plats, förstås.
 
 
Därinne är det rätt så stort! Många riktigt stora rum med massvis av olika saker i varje!
 
 
Jan Guillou är där också :)
 
 
Det finns också en 3D-skrivare på datoravdelningen, coolt!
 
 
På samma ställe finns en makapär man sätter på huvudet som läser av om man är stressad eller lugn.
 
 
Det finns mängder av olika saker, en annan är ett ställe där man kan rösta vilka frågor som är viktigast att ta tag i i världen. Resultatet är ganska tydligt.
 
 
(Om det inte går att läsa, alla i den ordningen de kommer från väster till höger: Klimatet, skydd mot brottslighet, frihet från diskriminering och förföljelse, transporter, hållbar matproduktion, politisk frihet, rent vatten, fler jobb, sjukvård, internet, jämställdhet, skydd av natur, hållbar energi hemma, ansvarsfullt ledarskap, utbildning, stöd till människor som inte kan arbeta)
 
På bokmässan finns det även massvis med böcker (surprise!) och jag köper en riktig klassiker - en ur Don Rosas samlade verk!
 
 
=D
#1 - - Susanna Maria J:

Coolt att träffa Jan G ;D

Svar: haha jovisst, fast.. jag Tänkte vara diskret när jag tog bilden, men han tittade upp just då och det blev lite stelt :P han är nog rätt trött på att folk tar fram kameran vart han än går :P
Lord Hampus of Chaol Ghleann