Mottagningen dag 22: F-spexet

Idag i skolan hade vi framförallt föreläsningar i datorintro och analys. 
 
 
Analysföreläsningen var inte alls rörig och invecklad!! *host*
 
 
Efter föreläsningarna och allt vad skolan innebär (dagens skoldag var från kl 08-17) var det dags för F-spexet, Fysikteknologsektionens eget spex! I kön kunde man köpa finfina program :)
 
 
När vi kom in på Focus (vår fina sektionslokal som ikväll tjänade som värd åt F-spexet alltså) var det dukat för mat. Vi skulle alltså få mat, nice! De hade säkert sagt det förut men jag hade missat det, så det blev en glad överraskning. Och det var inte "korv med bröd" heller, utan riktig mat, trerätters, som serverades mellan akterna.
 
 
 
 
När vi har satt oss och ätit förrätten sätter första akten igång. 
 
 
Något som skiljer detta spex från Chalmers välkända "Bobspex" är att här får publiken vara med och regissera - mitt under en konversation kunde någon ropa "byt roller" eller "tala kinesiska" eller något annat, och så gjorde skådespelarna det, kul! Om man jämför detta spex med Bobspexet (som jag inte varit på, men jag har hört en del om) skulle jag kunna tänka mig att det är som fin- resp fulsittning, där Bobspexet är en finsittning och detta en fulsittning. 
 
Det var (förstås) en hel del dans & sång!
 
 
 
Och musiken var förstås inga dumma gamla inspelningar, utan en lajvorkester!
 
 
Apropå att publiken fick vara med och regissera - på ett ställe ropar någon "purjulöksfight" och kastar in purjulökar. Så då börjar de fäktas med dem :P
 
 
 
Sammanfattningsvis var detta en mycket rolig kväll med god mat, roligt improvisationsskådespeleri etc! Helt klart mottagningens bästa arr ;)