Mottagningen dag 25: Balen & Nollbricksavtagningen; Nollan blir Nymble

Denna kväll hade vi den stora Fysikbalen och allt vad det innebär. Såhär gick det till:
 
Kl 18.01 samlas vi utanför stället där vi ska ha balen. För en gångs skull är vi inte på Chalmers, utan i "gamlestaden", nu vad det är för något ^^
 
 
FnollK är förstås också där, i balkläder. Och sina overaller. Det ena utesluter inte det andra.
 
FnollK-$ill med sin Nollan-kavaljer
 
Virre hade gjort en ny fin nollbricka nu till balen. Dock hade FnollK hittat den och vandaliserat den lite... :P
(Hade tänkt lägga upp en bild av den här, men den kändes inte helt PK så alla intresserade får be Virre visa den istället :P)
 
Själv får jag min sista ruta ifylld och blir äntligen, inofficiellt, SuperNollan (då jag har alla rutor ifyllda) !!! Som jag har längtat :)
 
 
 
När vi får gå in finns det, förstås, en röd matta på plats ;)
 
 
Och när vi kommer in möts vi av musik. Bach, för att vara mer exakt.
 
 
Och dricka, tillsammans med finfina små snittar!
 
 
 
 
Vi står och socialiserar med vår dricka & våra snittar ett tag, tills vi får gå in i den stora salen där själva sittningen ska vara. Det är dukat för en rejäl måltid med flera bestick, tre vinglas, ett vattenglas, en kaffemugg och ett punschglas. Platserna har namnskyltar och i varje namnskylt står det en liten hälsning från FnollK.
 
 
 
Vid varje plats ligger även detta sånghäfte - Fysikteknologsektionens eget sånghäfte! Fylld med massa spännande visor :) börja på F du med, så får du också en!
 
 
Sedan är det dags för maten - till förrätt får vi "Läskande melonsoppa med kräftstjärtar och mynta".
 
 
Till huvudrätt får vi "Kycklingfilé med potatisgratäng, grönsallad och pepparsås"
 
 
Och till efterrätt får vi "Brownie med bärsås" (Den var fett god!)
 
 
Mellan huvudrätten och efterrätten håller alla i FnollK varsitt tal också. Det är för första gången vi ser dem utan sina overaller på. De talade om hur mycket arbete det har varit för dem, men hur otroligt kul allt har varit! Och när man tänker på det inser man att de har gjort väldigt mycket för oss. Planerat i nio månader, varit med på alla arr och fixat och alltid funnits där för oss.... shit vilket jobb alltså! Men ett lyckat sådant - vår mottagning har verkligen varit toppen! Best ever! Tack FnollK <3 (fast det är inte slut än - Finalsitsen och Nollfinalen är imorgon!)
 
 
Efter deras tal är det dags för nollbricksavtagningen, dvs då vi får ta av oss våra nollbrickor. Vi behöver bara göra en sak till först - svära en särskild ed. Vad är eden då? Topp-hemligt, enbart för insvurna F:are. Men efter att alla vi Nollan gjort det blev vi istället Nymble. Aldrig mera Nollan (om man inte fejlar och måste börja om), känns lite deppigt =/
 
Efter att vi ätit upp får vi gå ut och softa lite medan de fixar för dans! Sedan får vi gå in igen och köra bugg, vals, mm. :)
 
 
 
Vi har även ett lajvband på plats som gör all musik!
 
 
Vi är där rätt så länge - till midnatt ungefär - men sedan behöver vi åka hem. Vi har vår första riktiga dugga imorgon bitti =/
 
När jag kommit hem lägger jag ifrån mig Nollmodulen, boken som har väglett mig inför och igenom Mottagningen, och min SuperNollan-nollbricka tillsammans med min f.d. nollbricka a.k.a Boom Boxen. Nu är en av de roligaste tiderna i mitt snart slut! Depp depp depp.... fast imorgon är som sagt Finalsitsen och Nollfinalen, TAGGAAA!
 
 
#1 - - Anonym:

Grattis oh Super-Nolla! Middan verkar ju smaskens - hoppas sångtexterna var ok!?

Svar: ** SuperNollan **absolut, massa bra sångtexter med liknande tema!
Lord Hampus of Chaol Ghleann