BUSK-föreställningen + kalas & förevent

Igår hade vi vår första BUSK-föreställning! Det är en föreställning det...
 
Efter föreställningen hade vi även ett spexkalas i Kalle Glader - 130 pers kom på festen, vilket är absolut max vad lokalen tillåter, så det var många bord att ställa ut och duka innan så dukgruppen började kvällen innan.
 
 
Efter att alla förberedelser var färdiga (typ) hade vi Samling På Scen som vanligt en timme innan föreställning och taggade och delade ut medaljer.
 
 
En halvtimme innan föreställningsstart hade vi besök av stråkarna i Chalmersspexet Bob som spelade fint och välkomnande medan folk så småningom började komma...
 
 
... och så sjöng även gyckeljouren, som typ är som Veragycklarna fast för Chalmersspexet Bob, en del roliga låtar :)
 
 
När folk hade satt sig såg en att det var många! Vi har tydligen, om jag förstod Casseuren rätt, slagit alla tiders BUSK-rekord i biljettförsäljning för Chalmersspexet Vera! *Stolt PR-chef*
 
 
Så småningom drog vi igång, och det började som vanligt med att Directeuren gick upp på scen och välkomnade och informerade publiken om ditt och datt.
 
 
Särskilt med BUSK-föreställningen är att alla vi som egentligen inte ska vara på scen också får vara det! Och det bästa av allt - ensemblen vet inget om det ;) så vi stod alla och gömde oss nere i logegången tills det var dags att springa upp och göra sin grej. Här ser vi några av guvernörens mannar som strax skall springa ut!
 
 
Själv var jag Nasse :)
 
 
Här har vi en helt vanlig scen med en skillnad: kan ni hitta Waldo?
 
 
Efter föreställningen hade vi som sagt kalas, kul! Massa folk, god mat och många gyckel!
 
 
Här ser vi till exempel ensemblen när de gycklar lite för oss. Som de själva påpekade - så länge sen de fick sjunga för oss ju! De hade en ny gyckellåt till denna gång, det var kul :D
 
 
Som sagt många gyckel. Här ser vi Chalmersspexet Bobs nuvarande Directeur och Festdirecteur ge oss några tackgåvor - bl.a. en ananas...
 
 
Och här har vi några från Bob som spelar lite stråkar :)
 
 
Även F-spexet var på denna föreställning och gycklade lite. De berättade även om deras spex "Mary Reed" de hade 2010, som påminde smått om årets Vera.
 
 
Ja, många gyckel som sagt. Här ser vi några pirater som spelar lite fin musik!
 
 
Efter kalaset blev det, förstås, dansgolv i KG tills vi var tvungna att stänga, och då blev det efterfest på kvarteret! Sammanfattningsvis en riktigt lyckad BUSK, lyckat kalas, lyckat föreställningsperiod... lyckat allting! Nu återstår bara vår turné till Norrland innan vi är färdiga för året :)