Mustasch- och papiljottmiddagarna

Denna kväll hade Chalmersspexen både Mustasch- och Papiljottmiddagarna. Det är två middagar som förvisso inte direkt ställer något krav på vilket kön du har, men det känns ändå lite som att Mustaschmiddagen är riktad till killarna och Papiljottmiddagen till tjejerna (även om det fanns flera som gick på den motsatta middagen).
 
Vi började med gemensamt häng och fördrinkar utanför kvarteret.
 
 
Därefter gick vi mustaschare in i spexets lokal, medan papiljottarna gick in i CS lokal bredvid, för att slå oss ned och påbörja vår sittning.
 
 
Till denna sittning hade vi, utöver god mat, ett särskilt sånghäfte med mustaschsånger. Däri fanns sånger som "Läppen" (mel: Livet), "Halvmesyren" (mel: Halvan) och "Svensk muschsång" (mel: Svensk punschsång).
 
 
Under sittningen fick vi även skriva egna muschsånger - här är den jag själv skrev: "Muschsång" (mel: Kaffesång) :)
 
 
Det var förstås även en del gyckel - inte mindre sittningarna emellan! Bl.a. kom papiljottarna och rullade och rullade och rullade sina papiljotter..
 
 
Jag behöver ju inte berätta allt som hände - gå med i spexet istället så kan du också vara med nästa år ;) - men jag kan ju säga att vi hade sittningarna ett tag och därefter hade vi efterfest tillsammans båda grupperna :)