Norrlandsturnén del 1: Umeå

Nu är vi på Norrlandsturné med årets Chalmersspexet Vera, hurra! Och det händer lite för mycket för att jag ska kunna samla allt i ett inlägg så jag gör flera :) och här är det första som handlar om vistelsen i Umeå. 
 
På onsdag eftermiddag ses vi på campus och äter "turnéfrukost" för att sedan bege oss med all packning och vad det är till tågstationen. Vi ska åka nattåg till Umeå. 
 
 
Varje kupé har knytkalas, vilket är himla trevligt :) massa god mat! 
 
 
Väl framme i Umeå torsdag morgon bär vi allt till teatern där vi ska ha vår föreställning. Skönt med Umeå är att typ allt centralt är samlat längs en gata.
 
 
Framme vid Sagateatern! 
 
 
Att bära all rekvisita gick inte - det är alldeles för mycket - så rekvisitan åkte i burar och kommer fram på eget bevåg.
 
 
 
Det finns sedan en del att rigga, att skruva ihop m.m.
 
 
Efter att scenen är redo och vi ätit lunch går vi ut på stan och "infar", dvs sjunger, delar ut flyers... Gör PR helt enkelt! 
 
 
Föreställningen går bra! 
 
 
Efter föreställningen har vi en fest tillsammans med Umespexarna och mesk. Det är trevligt! Och gott med pizza efter en lång dag ;)
 
 
Efter kalaset är det bara att fortsätta vidare - vi sätter oss i bussen och beger oss mot Kiruna, där vi ska ha nästa föreställning! 
 
 
Och hur kommer det att gå då? Missa inte nästa del i Norrlandsturnéinläggsserien!