Reps med Bob

Jag sitter, som tidigare nämnt, i Chalmersspexet Veras direction (styrelse) och en av de roligare sakerna med det är att man får repsa :) men vad är det då? Reps står för representationsmiddag och är något vi i directionen gör med några andra föreningar/kommittéer. 
 
Igår hade vi reps med Chalmersspexet Bobs direction (det andra av de två Chalmersspexen). Som toastmaster och lekledare fick jag stå för utskrivandet av sånghäften och lekgrejer, vilket tog betydligt längre tid än det borde ha gjort pga skolans krånglande skrivare... Men till slut gick det! 
 
 
I början av repsen fick vi goda fördrinkar och en god förrätt (som syns nere till höger). Då vi är mitt i en överlämningsperiod har Veradirectionen, som anordnade repset, två st Festdirecteurer istället för en, så maten var satsig och god! 
 
 
Behövde förbereda lekarna lite som det syns här. Vi fick även en present av Bob som syns till höger. 
 
 
Leken de leker här var att de skulle placera alla eurovisionvinnare (temat var eurovision) från 1973 och framåt i rätt ordning. Det gick otroligt bra tack vare en tjej i Bobs direction som kunde det mesta om eurovision! 
 
 
Vår fina festlokal :)
 
 
Efter lekarna åt vi en massa god mat! Och sjöng - både vanliga sånger och eurovisionlåtar hehe.. 
 
På den här bilden får vi vår efterrätt, som hade tomtebloss :P
 
 
Kul att repsa! Sök directionen! ;)