Reps med CING!

En av de största fördelarna med att sitta i Directionen för Chalmersspexet Vera (eller i Directionen för Chalmersspexet Bob likaså) är att man får representera spexet och gå på många representationsmiddagar, aka reps. Ikväll hade vi i directionerna (Bob+Vera) vårt reps med CING - Chalmersska Ingenjörsföreningen - och det var de som bjöd oss.
 
Vi började kvällen i spexrummet och piffade till oss och hämtade vår present. Vår present bestod av en tavla där Chalmersspexet Bob hade satt en affisch för deras uppsättning Rasputin som de kör i år. Vårt tema har ju dock inte släppts än och våra affischer har inte kommit, så vi satte in vår rebus i tavlan istället. Så kan de kanske klura ut temat ändå =)
 
 
Väl framme i Chalmersvillan, där vårt reps skulle hållas, tog vi först drinkar i Club Avancez (Chalmersvillans bar) och minglade.
 
 
Därefter gick vi och satte oss i deras gamla bibliotek. Förutom att det var fint dukat så fanns även därinne många gamla böcker, exempelvis Chalma Mater, många gamla spexaffischer, gamla upplagor av RASP, med mera. Ett fint rum :)
 
 
Maten var det riktigt bra kvalitét på! Det märktes att det var riktiga kockar som lagat den. Soppan med sitt chèvreknytte var smaskig. Jag brukar inte äta kött så ofta, eller förespråka konsumtion av kött, men detta kött var riktigt riktigt gott! Något långkok som stått i fyra timmar, det liksom föll sönder när gaffeln nuddade det... Riktigt gott!
 
 
Efter en lång men mycket trevlig middag gick vi tillbaka till Club Avancez för lite eftersnack och ytterligare mingel :)
 
 
Sök directionen så får också kanske gå på reps! ;)