Residysatsen & snart temasläpp & annat

Plugget fortlöper och blir inte lättare, men spännande! Idag gick vi igenom residysatsen som tydligen var mycket viktig. Först kändes den nästan bara som Cauchys integralformel, men den visade sig vara mer användbar ändå :)
 
 
Utöver skolan har jag, även om det kanske inte syns så tydligt här på bloggen, mycket föreningsliv att stå i! Varför jag inte bloggar så mycket om det är för att än så länge är det mycket PR-arbete för mig som PR-chef som kanske inte är så roligt att skriva om. Till exempel planeranden av PR-jippon skulle vara mest "och så satt jag och planerade". Men snart är det dags för dessa PR-jippon och annat att dra igång, så då blir det föreningsliv att skriva av!
 
Till exempel nästa vecka - då på onsdagen har vi (äntligen) vårt temasläpp! Då ska vi äntligen berätta vad vårt tema är och även börja sälja biljetter :) dessutom lanserar vi Chalmersspexens guldkort då! Missa inte!
 
Snart ska vi i spexdirectionerna på reps igen, reps är kul! Sök directionen! Idag satt jag och en annan från Bobdirectionen och gjorde färdigt en inbjudan till ett reps vi snart ska på, kolla så fin framsidan blev!
 
 
 
#1 - - ivar:

Hej!

Har du en mejladress dit man kan nå dig på? :)

Svar: Japp det har jag!
fchalmeristen