Tre dagar till Mottagningen! (och två till första omtentan...)

Nu är det bara några få dagar kvar tills Mottagningen börjar - en av de roligaste tiderna för de nya och även en ganska kul tid för oss övriga =)
 
Något som är mindre kul med det är dock att även den stora omtentaperioden, där Alla omtentor är tillgängliga, är nu, och jag har min första redan nu på måndag :O menmen, det ska nog gå bra!
 
Något som är Kul med att Mottagningen och skolan börjar igen är ju att det kommer bli en hel del bloggande framöver, hurra! :D
 
Till alla chalmerister, men framförallt de som Inte börjar Chalmers nu på tisdag, så kan jag tipsa om att både Vice Talman till kårfullmäktige och ledamöter till Valberedningen söks! Vice Talman leder kårfullmäktigemötena tillsammans med Talmannen och är även lite arvoderat har jag förstått det som. Valberedningen valbereder kårledningen, ordförande och kassör till samtliga kårkommittéer, etc. och är alltså ett mycket lärorikt uppdrag - en får lära sig både om kåren och om intervjuteknik. Om du är intresserad, skriv till mitt valförbund på facebook - "Valförbundet Avancez" (och glöm inte att lajka ;))