Vera kick-off & Sagan om HUPPens förbannelse

Idag hade vi i årets Chalmersspexet Vera kick-off inför vårterminen :) jag som directionist var med och arrade så jag fick gå upp lite innan 7 (vilket var rätt jobbigt eftersom jag var på fest kvällen innan :P)
 
Dagen innan hade några andra i directionen kokat massa pasta och köpt annat gott vi skulle äta till lunch, mmm!
 
 
Under den första halvan av dagen hade vi ett kommittémöte (dvs typ sektionsmöte för en sektion, fast för kommittén). Då diskuterade vi det ena och det andra, åt vår goda lunch och valde valberedning som ska valbereda valet för nästa års directeur!
 
 
Och sen åkte övriga spexet och spelade beach-volley ball, spelade spel och hade det hur kul som helst. Men inte jag för jag hade en "HUPP", hemuppgift, i optiken som skall bli färdig denna vecka. Inte obligatoriskt, men det kan leda till bonuspoäng till tentan, vilket man gärna har! Så jag och min labbpartner träffas kl 13 och tänker "nu gör vi den här bonusuppgiften tills vi är färdiga, så kan vi ta det lugnt i morgon...". 
 
Så vi jobbade på och jobbade på. Och det blev fel och det blev fel igen... vi skulle räkna ut en konstant C som skulle ligga runt 1, vi fick den till något runt en miljon- resp en miljarddel... vi frågade folk om hjälp; ingen annan verkade förstå var felet låg heller.... Så vi kämpade på ett bra tag, tills min labbpartner gav upp och gick hem.
 
Nu, drygt 6 timmar senare, har jag äntligen lyckats få saker att fungera! Hurra! Nu återstår bara den sista uppgiften, uppgift 7: De vises lins, som någon vi pratade med sa skulle ta uppskattningsvis 5 timmar att lösa... #yay
 
 
Men det blir snygga plottar i varje fall!