År 2 sammanfattat

Och så.. Helt plötsligt var året slut. Mitt andra år på Chalmers är nu avslutat (förutom de omtentorna jag har kvar att göra)! Så här kommer en sammanfattning av året:
 
  • Mottagningen (som phadder): Året började liksom det förra året med mottagningen vilket är ett jätteevent på Chalmers, fast denna gång ur perspektivet som phadder och studieansvarig för min phaddergrupp. Det var kul att phaddra - en fick lära känna sina Nollan och hjälpa dem att känna sig hemma, samt som studieansvarig hade jag räknestuga med mina Nollan de två första veckorna, vilket var kul :) Men, det var ju inte alls lika galet kul som det var att vara Nollan (Mottagningen är ändå till för Nollan)...
  • Första terminen: Första terminen var... rätt seg. Och stressig för min del som satt i Directionen för Chalmerssspexet Vera. Den första läsperioden var ganska trevlig med komplex och vektorfält, men den andra handlade Bara om el! (elfält, elnät och expfys, där expfysen basically handlar om att lära sig elektrisk utrustning) Och det kändes ganska segt.. att det blir mörkare varje natt förbättrar inte saken heller. Så ja, första terminen kan snabbt sammanfattas som "lång och seg".
  • Andra terminen: Andra terminen var inte tråkig eller seg. Den var intressant och STRESSIG. Jäklar i min brevlåda, det har varit mycket att göra.. Om jag inte minns fel hade jag inte en ledig kväll från och med 18 januari till slutet av mars (inklusive helger). Så det har varit tungt. Men nu är det över, och det har som sagt ändå varit intressant och lärorikt! Andra terminen kan alltså snabbt sammanfattas som "Stressig men intressant".