Körturnén 2016: Sammanfattning konsertdagarna

Nu fortsätter sammanfattningen av körturnén! Ursäkta att jag har varit lite seg på att skriva de senaste dagarna - men det är ju trots allt sommar! ;)
 
Efter de två första dagarna hade vi tre på varandra följande konsertdagar - dvs dagar med konserter. Den första av dessa dagar började vi med att åka till två fina sjöar uppe i Alperna, som låg nära byn vi sedan skulle sjunga i.
 
 
Dessa sjöar var riktigt fina, med fina vyer runtomkring...
 
 
... eller vad tycker du? Vi badade även i en av sjöarna. Ang temperaturen kan jag ju säga att sjöarna bestod av smältvatten från bergen runtomkring, så det var... uppfriskande!
 
 
Efter att vi hängt vid sjöarna åkte vi till byn där vi skulle sjunga. Vi skulle sjunga tillsammans med en lokal kör i deras moderna kyrka :)
 
 
Innan konserten åt vi pizza. Och det var rejäla pizzor! Två slices räckte mer än väl!
 
 
Efter konserten hade vi häng med den andra kören. Då sjöng vår körs tjejer serenad för den andra körens män, och vår körs killar serenad för den andra körens damer :)
 
 
Den andra dagen åkte vi till en stad i Österrike, där vi skulle ha konsert efter en mässa.
 
 
Vi hittade ett mysigt "ölhus" med mat och innergård där vi käkade lunch :)
 
 
I denna stad fanns även en affär som sålde hampa. Inte industrihampa, utan riktig hampa. "Jaså är marijuana lagligt i Österrike?" Nä det är det inte, men det fanns ingen lag mot att ha växten hemma, så länge den inte blommade ;)
 
 
Kyrkan vi hade konserten i var en fin och mer traditionelig kyrka!
 
 
Den tredje dagen åkte vi till vår regions huvudstad i Italien, som hette Udine. Det var en fin (men sliten) gammal stad. Konserten hade vi typ utomhus, fast under tak... svårt att beskriva, se bilden nedan:
 
 
Utsikt över Udine :)
 
 
Vad jag menade med att det var en sliten stad var att många hus såg ut som dessa:
 
 
Lunch åt vi på ett trevligt ställe i stan. Vad jag gillade framförallt med stället var att de hade, utöver matmeny, en temeny, smoothiemeny, chokladmeny och en lyxtemeny! :D
 
 
Efter vår konsert i Udine hade vi en trevlig middag med en lokal kör som också varit med på konserten :)