Dubbeltentadagen

Igår var en tentadag det! Jag tror jag aldrig har haft två tentor ens två dagar efter varandra, men igår då hade jag två tentor på samma dag. Tenta kl 08:30-18:00 (med lunchpaus), #yay!
 
Först var tentan i DatTek. Den var som tur var typ jättetypad. Dvs den var extremt lik åtminstone den gamla tentan i kursen jag tittat på. Så det kändes som att det gick riktigt bra :) det var många uppgifter dock - det tog mig nästan alla fyra timmar att svara på alla frågor! (tror jag gick när det var 10 min kvar) så fastnar en alltför länge på en uppgift kan det bli svårt att hinna.
 
 
Efter lunch hade jag min MatFys-tenta.
 
 
Det sköna med den är att en inte behöver (eller ens kan) bli godkänd på den för att bli godkänd i kursen - att bli godkänd fixas genom inlämningarna. Såhär såg ena sidan av tentan ut:
 
 
Apropå inlämningarna i MatFys så hade jag även en till i fredags (den fjärde och sista), så det har varit mycket nu på senare med både inlämningsskrivande och dubbeltentapluggande. Men å andra sidan så är det riktigt skönt nu för nu är jag helt ledig (från skolan) t.o.m. att nästa läsperiod börjar nästa vecka :) skööönt!