Kandidatarbetet Slutrapporten

Förra veckan, oj vad det stressades då... Kandidatarbetes slutrapport skulle in på fredagen. Jag och min grupp jobbade i princip oavbrutet 08-21 varje dag hela veckan (och vi jobbade förstås rätt hårt veckorna innan också). Deadline var kl 17 på fredag - vi skrev in i det sista och lämnade in den cirka 16:45 hehe :P
 
Här är den framsidefiguren jag gjorde:
 
 
Den visar (egentligen ett ganska ointressant fall) hur det går en ström genom en kvantprick kopplad till två reservoarer med en spännings- och temperaturgradient, samtidigt som en del av den elektriska energin omvandlas till värme (som sagt, inte ett särskilt intressant fall, men ändå en tydlig illustration av modellen).
 
Slutrapporten är en Mycket viktig del av kandidatarbetet. 50 % av betyget är slutrapporten och 20 % är "slutprodukten". Eftersom min grupp gjorde ett teoretiskt arbete är slutrapporten vår slutprodukt -> den är 70 % av betyget. Så hoppas examinatorn tycker den blev bra! 
 
Jag kan ha stressat lite väl mycket över den dock. På lördagen hade jag tänkt att ta det lugnt och ha det trevligt, men jag blev typ jättesjuk. Och typ överallt, ont i halsen, i huvudet, m.fl. ... . Jag blev kanske sjuk tidigare i veckan men var för stressad för att känna det. Eller så var det stressen i sig som gjorde mig sjuk... Jaja oavsett vilket mår jag bra nu igen :) (därav att jag orkar skriva detta inlägg) Och vad gör en inte för 15 hp?