Kammarkörens rephelg 2017

Den här helgen var vi i Chalmers Kammarkör (KK) på vår rephelg! Alla delkörerna i Chalmers Sångkör, dvs Chalmers Damkör (DK), Chalmers Manskör (MK) och Chalmers Kammarkör (KK) åker på varsin rephelg under hösten.
 
Vi var ute på Gråbogården, vilket är en fin liten gård ute på landet cirka en timme med buss från Chalmers. Det var himla fint höstväder! Solen lyste och vissa var ute och paddlade kanot och annat, se bilden nedan.
 
 
Det kändes verkligen som en riktig "lägergård", alltså en gård som olika föreningar åker ut till. Vi bodde i olika rum som såg ut såhär:
 
 
Det blev en riktigt lyckad rephelg måste jag säga! Hela tiden hände det något, rep, fika, mat, lek eller annat, men det kändes inte stressigt. På lördag kväll hade vi även en fest fylld med roliga gyckel och god mat och dryck. Efter festen badade vi även bastu. Vattnet var rätt kyligt hehe men det var nästan ännu kallare att gå ned till vattnet. Det var typ bara 30 m utomhus mellan bastu och vattnet, men marken var så sjukt kall!
 
Nu kan vi julsångerna hyfsat bra (om vi får har noter) så nu återstår bara att lära sig dem utantill före julkonserterna i början av december, och det borde ju gå bra :) kom gärna och lyssna på oss då!