Mottagningskampen Finalen 2017

Har fortfarande lite strul med bilduppladdningen, men nu har jag iaf lyckats ladda upp lite bilder från förra veckan så här kommer ett inlägg från i torsdags:
 
Varje år under mottagningen tävlar Nollan från kandidatutbildningarna i något som heter Mottagningskampen. Den består av flera deltävlingar inom olika grenar (insamlingen, rocken, m.fl.) och den sista grenen heter Finalen och äger rum på Lindholmen. Det som gör denna deltävling lite mer speciell är att det utöver själva deltävlingen också är en liten mässa på plats också där en massa olika föreningar presenterar sig och gör olika skojiga saker:
 
 
Men utöver alla föreningar var det som sagt de sista deltävlingarna i Mottagningskampen. Jag hängde inte helt med på vad tävlingarna var för jag var upptagen med annat, men någon grej hade att göra med dessa stora bollar (som de skulle vara inuti och springa):
 
 
När tävlingarna var slut delades dessa fina pokaler ut till vinnarna:
 
 
.. Jag  var dock tvungen att bege mig strax före utdelningen :/
 
På kvällen var det "Train Party" för de internationella studenterna:
 
 
Mottagningskampen var alltså för de nya studenterna på grundutbildningarna, som bara är på svenska så inga internationella elever, ursäkta förvirringen :P Men hur som, en skojig eftermiddag där en fick se typ alla kårens föreningar!