Körturnén 2018 del 4 av 5: Fri dag och dagen i Mijas

Dagen efter Ronda/Gibraltar-utflykten hade vi en fri dag. Då gick jag och några andra på en marknad som hölls i Fuengirola den dagen, som tydligen var den största marknaden på solkusten!
 
 
Där fanns allt möjligt, från torkad frukt till kläder till onödiga leksaker, exempelvis den här skojiga och fullständigt meningslösa maskinen där små pingviner knuffas upp för en trappa för att sedan glida ned längs en liten bana :P
 
 
Efter att vi varit på marknaden gick vi till en italiensk restaurang och åt god mat. Själv tog jag en vegetarisk lasagne som var jättegod, mums!
 
 
Dagen efter den fria dagen skulle vi till Mijas för att ha vår sista konsert! Väl i Mijas har vi först en kort lunchpaus då jag och några går och äter Tapas. Och oj vilken tapas! Den var förvisso ganska dyr och en fick inte så mycket, men jäklar vad god den var!
 
 
Här är en bild över en karta Mijas hade över sin stad. Fint belägen bergsby! :)
 
 
Vi skulle uppträda på deras... någonting på deras stora torg. På bilden nedan går vi till den plats där vi skulle uppträda, fast nu bara för att repetera.
 
 
På samma torg fanns det diverse små stånd.
 
 
Reklam för vår konsert fanns också!
 
 
Efter konserten hade vi fri tid i Mijas då vi passade på att gå runt och titta lite - himla fin liten by! (och superturistig!)
 
 
Vi åt en (andra) lunch på ett ställe där och maten där var också supergod!
 
 
Sen gick vi mest och tittade på staden bara, på alla små gånger och dylikt:
 
 
Det fanns en plats uppe vid en kyrka där den gamla muren hade legat med mycket bra utsikt, tydligen var utsiktsplatsen "en av kustens vackraste och mest imponerande" enligt en turistkarta vi hade.
 
 
Vet inte om det var kustens finaste då jag inte kollat in alla kustens övriga utsikter, men mycket fint var det indeed!