Körturnén 2018 del 5 av 5: Sista dagen + slutfesten + hemresan

Sista dagen hade vi fri hopp och lek under dagen. Jag och några var ganska slut efter den intensiva veckan så vi stanna i villan och chillade vid poolen och hade det gött. På kvällen var det dags för den traditionsenliga stora turnéfesten. Den hölls på ett ställe som hette Arte y Cocina, alltså typ "Konst och kök". 
 
 
Lokalen var inte helt optimal för våra ändamål då vi inte alla kunde sitta i samma rum, vilket försvårade för gyckel och sång...
 
 
... men maten var helt otrolig å andra sidan!
 
Toastmastrarna hade importerat en tradition från LTU med en sångarkrona (en "Lagerkrans" av lagerburkar) där den som bär kronan får, vid tillfälle, välja låt och en ny person att få bära kronan.
 
 
Men maten som sagt - supergod! Och varje rätt var dessutom som ett litet konstverk, passande för ett ställe som hetter just konst och kök.
 
 
Nya Styret, som går på nu i juli, hade förberett ett superseriöst gyckel i fyra akter. Tyckte handlingen kändes smått bekant, har de lånat lite från någon annan story mån tro..? ;)
 
 
Efter alla miljontals förrätter och huvudrätter kom även efterrätten - tre tårtor med smakerna choklad, jordgubb och gin&tonic.
 
 
Till slut fick jag sångarkronan/lagerkransen! :D
 
 
Supertrevlig fest :)
 
Dagen därpå var det ganska lugnt men bara att packa ihop, städa huset och sedan åka. På bilden nedan ser vi foto från flygplanet över solkusten och området vi bodde i.
 
 
Efter några timmar var vi tillbaka i gråa norden :'( ... men ändå lite trevligt att återse kära Sverige!
 
 
Så, det var typ allt från turnén! Det blev helt klart en toppenturné :D