Ministergigget & Turnékonserten

Igår hade vi ett lite speciellt gigg med Chalmers Sångkör. Vi brukar ju ha gigg lite då och då - även om jag inte alltid orkar skriva om dem då det ofta bara skulle bli typ "idag giggade vi, vi sjöng några låtar och sen gick vi" - men de flesta giggen brukar bara vara för någon liten förening på Chalmers. Men igår var det ett lite större, och "hemligt", gigg. Till slut fick vi veta att vi skulle gigga för infrastrukturministern och miljöministern som var i Göteborg för att framföra ett pressmeddelande. Vi samlades nere vid Ullevi på Park 49.
 
 
Och sen fick vi gå upp på en jättefin takterass (med jättebra utsikt över stan) och sjunga lite låtar :)
 
 
Pressmeddelandet handlade om någon ny storsatsning på järnvägen mellan Borås och Göteborg typ, så denna fina tårta fanns på plats också.
 
 
Bra utsikt var det som sagt!
 
 
Här ser vi ministrarna (1:a och 3:e från vänster) med lite andra viktiga personer (missade dock vilka) :)
 
 
Kändes kul att få vara med i ett lite "större" sammanhang för en gångs skull - både SVT, TV4, DN, GP, Borås tidning, m.fl. var också plats. (Sen nämnde nästan ingen oss i deras nyhetsrapportering, men men)
 
Infrastrukturministern hälsade oss efteråt att vi nu "har ett fan i regeringen", kul haha :D
 
På kvällen hade vi vår Sverigekonsert med turnékören. Varje vår bildas en turnékör inom Chalmers Sångkör som åker någonstans på sommaren, i år åker vi till Spanien, men innan vi åker så gör vi alltid en Sverigekonsert :) jag tog dock inga bilder då eftersom jag stod uppe på scen (högst olämpligt av de som står på scen att ställa sig och börja fota publiken och lokalen) men konserten gick bra i varje fall och publiken verkade helnöjd ^_^