Kammarkörens Vårkonsert 2018

Nu i helgen hade kammarkören, som jag är med i, sin vårkonsert :) Vi var i Johannebergskyrkan, ganska cool kyrka ändå med gult tegel på utsidan och rött tegel på insidan, lampor med typ änglavingsdesign, m.m.
 
Bilden nedan tagen strax innan vår konsert började.
 
 
Under konserten framförde vi diverse skojiga låtar! (Bl.a. The Conversion of Saul, Double double toil and trouble och Sea witch), men det var även två smågruppsuppträdanden! Nedan kör t.ex. 4 killar And so it goes, himla fin låt!
 
 
Efter konserten var det mingel utanför kyrkan där vi fick en massa komplimanger från publiken! :)
 
 
Vi hade en ganska enkel klädkod på denna konsert - något blått eller grönt fint somrigt, typ. Jag hade denna fina gröna kortärmade skjorta :) alla fick även en fin blomma att fästa någonstans (se min bröstficka).
 
 
På det hela gick konserten bra, publiken var nöjd och vi var glada, kul konsert! :)
#1 - - Anonym:

Idag är det den 25:e maj och GDPR har precis börjat gälla. Antagligen har du hört talas om det med tanke på hur mycket mejl man fått från företag den senaste tiden. Hur kommer du arbeta med det? Den ny dataskyddsförordningen gäller även för bloggare och det finns mängder med personuppgifter, exempelvis i form av bilder, på din blogg. Biometrisk data, bl.a bilder, anses till och med vara känsliga uppgifter.

Svar: Jag brukar normalt undvika bilder som alltför tydligt visar någon + de brukar vara rätt suddiga, så förhoppningsvis ska det inte vara några problem. Så som svar på frågan, hur jag kommer att jobba med det, så kommer jag att lägga extra tanke vid det vid fotografering :)
fchalmeristen

#2 - - Anonym:

Hej igen!
Jag rekommenderar starkt att du tar en extra titt på lagen. Det finns flertalet bilder på din blogg där man tydligt ser enskilda personer; och därmed klassas som personuppgifter. Största syften med lagen är att man som individ ska vara medveten om vilka uppgifter som finns lagrade om sig. Tycker inte du det vore lämpligt att de personer som ligger uppe på din blogg får veta att bilderna läggs upp på nätet?