Mottagningen dag 21: HockEykalaset

Idag på analysen gick vi igenom induktionsbevis samt vad det innebär om en funktion är 1. injektiv, 2. surjektiv och 3. bijektiv. På lin.alg. gick vi igenom typ samma sak som förra gången, och typ 5 gånger om, vad linjärt beroende resp. oberoende innebär och vad en bas är.
 
Även Jigglypuff fick vara med på tavlan. Jag har en aning om vilken phaddergrupp som varit framme...
 

Efter morgonföreläsningarna var det dags att köpa biljett till Nollfinalen, FestUs stora avslutningsfest. Dessa biljetter var det högt tryck på, flera gick rentav tidigare från föreläsningen för att köpa.. Inte lät jag mig själv sjunka till sådana barbariska metoder, men så fort föreläsningen var slut sprang jag allt vad benen klarade av! Och visst fick jag biljett :) (vilket också alla andra fick, men jag behövde inte köa lika länge :P)
 
 
På eftermiddagen hade vi först en föreläsning i Matlab, därefter en alkoholföreläsning. Efter föreläsningarna var det en dansövning inför balen på fredag. Vi övade på både vals och bugg :)
 
Efter dansövningen gick jag och några och fikade på J.A. Pripps, det enda fiket som har öppet på kvällen, tills det var dags för HockEykalaset. Ingen visste riktigt vad detta kalas innebar, vi hade bara hört att det skulle vara kul. Vi möts först vid Focus och går bort till kemigården där vi möter E-Nollan.
 
(Resten av inlägget borta tills nästa hockeykalas)
Först fick vi varm choklad (med nån sorts alkohol i, förutom för mig då jag kör vitt år) och sen delades vi in i lag, lag BLÅ och lag röd och så fick vi göra hejarramsor i lagen.
 
 
Sedan gick vi ner till GD-foajén där själva kalaset skulle vara. Där hade de riggat en rink mitt i foajén...
 
 
Där får våra lag möta varandra i olika sorters "hockey". I den första matchen körde vi hockey med vitkål, som lämnade lite rester efter sig som vi kan se på bilden. I denna match kör de hockey med en citron...
 
 
Vi körde även krabb-hockey... Niclas gjorde en hel del snygga Zlatan/krabbsnurr-skott rakt in i mål!
 
 
 
Eftersom det blev lite skitigt av vårt spelande (eftersom grönsakspuckarna gick sönder) kom någon från nollK in då och då och städade lite genom att kravla omkring med sin overall på :P
 
 
Vi körde även lite annat än hockey, t.ex. på denna bild där de kör stafett där man ska först snurra runt en vitlök och sedan äta den. Rå. De tävlande mådde inte så bra efteråt :P
 
 
Det var även lite spex, t.ex. körde några från mitt überlag (lag BLÅ) ett ketchupspex där de skrev BLÅ på sina magar med ketchup. (Det fick jag dock inte med på bild)
 
 
Efter alla deltävlingar var slut och båda lagen fått sina sista bonuspoäng (och av en slump fick vi exakt lika många poäng) kom det helt plötsligt in massa svartmålade och började dansa till "Nu tar vi dom".. lite random sådär..
 
 
 
 
Helt klart mottagningens bästa arr!
#1 - - Gudrun:

Vilket slöseri med mat - inte minst med krabbor... Men toppen att det genomförs så många "bästa arr" :-)

Svar: Nejdå, det var inte så mycket mat :) krabbhockeyn hette så eftersom de spelade hockey i krabbställning (se bild)!
Lord Hampus of Chaol Ghleann