Chalmersspexen på: Mottagningskampen - Finalen

Idag var Mottagningskampen Finalen, den sista deltävlingen av Mottagningskampen, som är en tävling mellan de olika sektionerna under mottagningen.
 
Vi i Chalmersspexen (Chalmersspexet Vera & Chalmersspexet Bob) har bokat ett bås där vi, liksom många andra föreningar, kommittéer och företag, kan stå och göra reklam och informera om oss själva. Vi har med oss en massa gammal rekvisita som Nollan kan få titta på. Vi har lite kul med rekvisitan själva hihi :)
 
 
Det är en del rekvisita, tur att vi är flera spexare som hjälps åt! (Och nej, allt syns ej på bilden)
 
 
Väl på plats ska vi sätta upp Chalmersspexens nyinförskaffade partytält! Det är en del bitar att pyssla med...
 
 
... till slut är vi färdiga! .. med ett minitält...
 
 
Men inte långt därefter är vi färdiga med det riktiga tältet :) det ser riktigt bra ut, om det inte vore för...
 
 
... vinden! Det blåste massor! Så tältets vägg fungerar som ett segel och flyttar tältet ungefär 1 cm/s :P så vi plockar ner en vägg och binder fast tältet i våra bord. Till slut har vi allt på plats (typ), affischer, flyers, gatupratare, rekvisita och gamla kläder :)
 
 
Vi anornar som sagt en liten tävling för Nollan, där de får ta en spexig bild och lägga upp med hashtaggen #spexguldkort15 där de kan vinna just ett guldkort!
 
 
Juste, inlägget handlar om MK-finalen! Ja vi har ju inte så mycket tid att gå och titta, men jag går iallafall och tittar på F, det kan jag ju inte missa nu när mina egna Nollan är med och tävlar :D och så duktiga de är!
 
 
Finalen avslutas med lådbilsrallyt, där de olika sektionerna ska bygga sig en bil som kan rulla på mark och i vatten.
 
 
Efter att vi kommit tillbaka till Chalmers samlas några av oss på J.A. och chillar lite. Det är framförallt detaljister där, ty de har jobbat med en förrådsflytt idag (:
 
 
Och det var min dag det! Hann inte göra så mycket annat - tur att just idag hade jag ingenting i skolan tack vare expfysen!