Körturnén 2016: Sammanfattning sista dagarna

Och nu till sist, den tredje och sista delen i min sammanfattning av Chalmers Sångkörs turné till Italien 2016!
 
Efter konserterna var över hade vi liksom "uppfyllt vår plikt som turnékör" så därefter var det bara att roa sig! Den första av de två lediga dagarna åkte vi till Venezia! (eller Venedig som en del svenskar säger)
 
Som många säkert redan vet är Venezia en grymt cool östad som i princip inte har några riktiga bilvägar, utan bara promenadvägar och vatten. Nedan är en bild av det första vi såg när vi kom ut ifrån tågstationen: 
 
 
Utöver den stora kanalen på bilden ovan var alla övriga kanaler ungefär den här storleken:
 
 
Riktigt ballt! Alla gåvägar var i princip små gränder, men det fanns även en hel del torg. Här är, om inte det största, ett stort torg besökt av många turister!
 
 
Det fanns oändligt många små turistshoppar som alla ville vara orginella på något sätt. Här är en som sålde pennor och sigill à la old fashion. Var rätt så sugen på att köpa faktiskt - kul grej liksom!
 
 
På kvällen, när vi kommit hem från Venezia, hade vi en stor festmåltid. Då bjöds det på mat i stora mängder! 6 rätter för att vara mer exakt. På bilden här ser vi förrätten :)
 
 
.. och på denna bild den första huvudrätten:
 
 
Tog inga fler bilder på maten för ni fattar nog grejen. Under middagen var det en hel del gyckel! Fotade ej heller alla dem, men de bestod i princip alla av någon välkänd sång med rolig text, à la Chalmers Sångkör style. Här ser vi nya körstyret gyckla! :)
 
 
Den sista dagen hade vi en "chilldag" då vi basically tog det lugnt och var på stranden. Tyvärr var denna dag, liksom de flesta andra under turnén, en dag med dåligt väder. Menmen...
 
 
Och efter allt detta var det slut! Rolig turné!! Tack turnékommittén och körstyret <3