Välkomna Nollan 2018!

Idag för mig - som vilken annan dag på x-jobbet som helst - men för många andra något helt annat än en vanlig dag, för idag började nämligen Mottagningen 2018!
 
Det märktes redan på morgonen när jag var på väg till kontoret att något var på g då det stod en stor hoppborg (FestUs) vid Chalmersplatsen.
 
 
Jag försökte tajma en av mina pauser så att jag skulle kunna se hela tåget av alla Nollan från början till slut från en av mc2s balkonger, men jag kom lite sent. Men här är iallafall några bilder :)
 
Nedan ser vi elektro (gul) och arkitekterna (röda, även om de ser rosa ut på bilden).
 
 
Här har vi också de snygga smurfblå IT-Nollan!
 
 
Till slut kom den bästa sektionen - F! (Teknisk fysik + teknisk matematik)
 
Jag tror att jag fick med hela F-tåget; om några av er Nollan läser detta kan ni ju försöka hitta er själva (kan dock bli svårt pga. bildkvalitén, men ingen har lyckats utan lite utmaningar!)
 
 
Till min nästa paus (vilken jag tog lite fuskigt tidigt, bara denna gång hehe) drog jag ned till teknologgården där som alltid först rektorn höll tal...
 
 
... därefter kårordförande (nu skymtas även övriga kårledningen på balkongen till vänster), ...
 
 
... och sist MK (Mottagningskommittén). Alltid lika trevligt att titta ned på teknologgården när den är fylld av massa Nollan i olika färger :)
 
 
Spektaklet avslutades som alltid med en liten show av Pyrot - pyroteknikföreningen.
 
 
Därefter fick jag lämna Nollan åt deras öde då jag behövde jobba. Men det märktes ändå tydligt under övriga pauser t.ex. lunchen att campus har kommit till liv igen; fullt med folk och aktiviteter överallt, kul!