Chalmers Sångkörs Julkalas 2018

I lördags hölls Chalmers Sångkörs Julkalas för det här året (2018 för den som missat). Kalaset hölls i GD-foajén, åh sånna minnen från första året, och först och främst fick vi blå fördrink på temat (tema Is) och hade en liten mingellek.
 
 
Det var 3 st som klätt ut sig till Elsa från Frozen :P (vilket inte riktigt syns på bilden nedan för en "Elsa" täcker de andra två, men det är 3 st där iallafall)
 
 
När själva sittningen väl börjat fick vi först god förrätt, vilken var nån sorts potatissallad-fetaosts-grej som var jättegod *nomm*
 
 
Under sittningen var det gyckel och det hölls tal. Ett tal hölls av en gammal medlem som berättade hur vår otroliga låt "Kvarten" kom till för många år sedan, innan någon av oss aktiva i kören idag var född. En sannerligen makalös historia!
 
 
De flesta gyckel under kvällen var sånggyckel, men här ser vi även en korist som kör ett dansgyckel, vilket var kul och nytt :)
 
 
Under julkalaset hålls varje år även en kvartettsångartävling. Till denna tävling finns det två vinnare, den officiella vinnaren utsedd av juryn som får ett fint diplom, och en inofficiell vinnare som utses på annat sätt och som får en mycket speciell sten som enligt legenden är toppen av ett särskilt berg. På bilden nedan ser vi den kvartett som vann den otroliga stenen.
 
 
Men på bilden nedan här ser vi det bidrag som juryn utsåg till vinnare, som här kör sin låt för andra gången med diplom i hand.
 
 
Under sittningen fick några av oss i kören gå iväg för att gyckla på kÅrens julbord vilket var i kårhuset så det blev inte så långt för oss att gå :)
 
 
Efter att sittningen tagit slut var det efterfest med dansgolv i samma lokal.
 
 
Sammantaget en mycket trevlig kväll!