Departementsfika och kunskapsträd

Lite då och då på mc2, det "departementet" som min avdelning tillhör, hålls det fika för alla nere vid Café Canyon och igår var en sådan dag. Vi fick massor av gott fika, mums! (Även kaffe och te, vilket inte syns på bilden)
 
 
Vet inte om det alltid är så men iallafall denna gång höll mc2's chef ett litet tal där han berättade om en massa statistik och ranking så påvisade hur otroligt bra mc2 är och så. (Och tydligen att det dock är inom en kategori - utbildning - där mc2 rankar rätt dåligt, vilket jag typ kunde förstå för jag tyckte ändå att flera av mina kurser förra året på nanomastern, vilket är ett masterprogram som tillhör mc2, var ganska dåligt administrerade och organiserade, menmen...)
 
 
Han berättade även att det senaste "kunskapsträdet" (det finns diverse sånna här träd på mc2 där alla doktorsavhandlingar hänger) hade blivit fullt så nu har vi fått ett nytt träd!
 
 
En doktorand hade nyligen fått sin doktorsexamen och fick således klippa snöret till det nya trädet och spika upp sin avhandling på det :)
 
 
Kul grej!