Teambuilding med QTL

Nu i torsdags-fredags hade vi teambuilding på QTL - Quantum Technology Laboratory - avdelningen där jag gör mitt examensarbete. Och till denna teambuilding åkte vi till Arvika :)
 
 
Mer specifikt åkte vi till Arvika kanot- och turistcenter. Där fanns det diverse skoj att göra, bl.a. denna höghöjdsbana som skymtas på bilden nedan.
 
 
Det fanns även stora fina tält ("tipi:s") där vi åt m.m. :)
 
 
Middagen fick vi fixa själva och vi köpte en massa gott, nom!
 
 
Jag och 3 till kunde inte vara med från början (krockade med en föreläsning) så missade en hel del av allt det roliga som skedde torsdag förmiddag :/ Men, middagen blev riktigt god och vi hann med att vara med på annat skoj. 
 
Natten torsdag-fredag sov vi på hotell och på fredag förmiddag paddlade vi kanot ut till en ö i den stora sjön bredvid Arvika.
 
Sammanfattningsvis var det hela kul + kändes mycket "vuxet" att "åka på teambuilding med jobbet". Jag känner mig knappt som en student längre, utan som någon som jobbar på avdelningen! (vilket jag ju typ gör, den enda skillnaden från någon som faktiskt jobbar är att jag inte får en riktig lön utan bara studiestöd, men i övrigt känns det som ett riktigt jobb)