På äventyr med KTK

Nu i helgen var vi ett gäng i Chalmers Sångkör som åkte till Stockholm för att hälsa på våra vänner i KTK - Kongl. Teknologkören (KTH:s studentkårs kör). Efter en lång tågresa till Stockholm, därefter tunnelbana två stationer, därefter en buss en bra bit, därefter en annan buss en liten bit till och slutligen en liten promenad kom vi fram till deras stuga ute på landet deras kår äger - likt Chalmersbastun.
 
Vi började sedvanligt, som de korister vi är, med att sjunga lite för varandra :)
 
 
Därefter hade vi den första av de 3 festerna som var planerade för vår knappa 24-timmarsvisit, lunch ute i solskenet!
 
 
Till denna fest fanns det bl.a. massor med ost! Och den brieost som var på plats var helt gigantisk! Stor som en skärbräda, bokstavligen.
 
 
Utöver ost var det soppa, bröd, dryck samt en drink som inte är med på bilden nedan.
 
 
Under denna festmåltid var det som vanligt i körsammanhang en massa gyckel i form av sång ^_^
 
 
Efter lunchen var det 5-kamp i blandade lag! (tog dock inga bilder på det)
 
Från stugan var det fin utsikt över Stockholms skärgård... ja, och så Silja Line när den gick förbi :P
 
 
På kvällen hölls den andra festen som också inkluderade en massa gyckel samt en massa sång. Då lämnade vi över vår gåva - en lampskärm med noterna till körens arr av "Livet" på ^_^ (kan vara värt att nämna att vi en gång för några år sedan fick en lampskärm med noter på av KTK). Efter kvällsfesten var det efterfest med dansgolv, brasa och bastu, mys!
 
På morgonen dagen därpå hölls den tredje och sista festen - frukostfesten. Det märktes att alla var rätt trötta då (dels för att vi behövde gå upp tidigt för att hinna med tåget, dels för att vi precis slagit om till sommartid och dels för att vissa varit upp och festat till typ 4-5 på morgonen) men givetvis gycklades och sjöngs det ändå!
 
 
Dessutom bjöds det på nån sorts "Irish espresso" till frukosten, som inte var så illa trots en viss mängd alkoholhaltiga drycker kvällen innan!
 
 
 Sammantaget var det hela en mycket trevlig och intensiv helg ^_^ synd att vi bara gör detta 1 gång/år :/