Hejdå!

Så, i och med att jag nu fått min ring, se inlägget före detta, har jag helt täckt min civilingenjörsutbildning på denna blogg och det är därmed dags för mig att säga hejdå! Det är möjligt att jag bloggar lite från examensceremonin, vilken är i vinter, men i övrigt har jag nu inga fler inlägg planerade.
 
Denna blogg täcker det mesta från mitt äventyr på Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Fysik med inriktning i Nanoteknik, från dess att jag blev antagen i juli 2014, tills nu då jag fått min examen och min examensring, både skolrelaterade saker och det sociala.
 
Vad händer för mig nu då? Det har jag faktiskt inte tänkt att skriva - det var aldrig meningen att denna blogg skulle bli alltför personlig, utan bara ge en inblick i hur det är att plugga F på Chalmers - men jag kan avslöja så mycket som att jag nu är precis där jag vill vara :) så iallafall för mig ledde denna utbildning mig dit jag ville!
 
Tack alla mina läsare - både de som följt mig genom åren och de som bara tittat in här några enstaka gånger! Hoppas att ni fick med er något! <3