År 5 Läsperiod 3 sammanfattad

Juste, det glömde jag bort lite, men förra veckan var ju tentaveckan för LP3! Och således är nu LP3 över och LP4 har börjat. För mig var ju inte tentaveckan något annat än en vanlig jobbvecka med examensarbetet.
 
Så hur har LP3 varit för mig som examensarbetare då? En betydande skillnad med denna läsperiod jämfört med de tidigare är den överhängande stressen. Under hösten kunde jag alltid tänka när jag fastnat med något "jaja det löser sig, jag har en massa tid", men nu under våren har det inte riktigt längre varit fallet.
 
En annan tydlig skillnad med denna läsperiod har varit att jag haft betydligt fler konstiga problem i labbet. Under hösten gjorde jag relativt enkla mätningar som gav relativt enkla resultat att analysera. Nu under LP3 har jag däremot gjort en hel del ganska komplicerade mätningar som inte gett så enkla resultat att analysera. Det i kombination med att tiden håller på att ta slut har därför gjort LP3 till en lite jobbigare läsperiod.
 
Å andra sidan, i och med att jag fått göra dessa mer komplicerade mätningar, och felsöka desamma, har jag också fått lära mig en massa nya bra grejer! Så denna läsperiod har nog varit den som gett mest praktiska kunskaper.
 
Sammantaget har det iallafall varit en ganska trevlig termin, med en del stress samt mycket praktik i labbet :) Och även om den gångna läsperioden varit lite stressig, kommer nog den som kommer att vara snäppet värre för nu ska snart uppsatsen och allt därtill vara färdigt...